Over ons

Bins voor verschillende sites moeten geschikt zijn voor verschillende criteria. Blikjes voor kookruimtes, bijvoorbeeld, moeten voorzien zijn van nauwsluitende hoezen om geuren te voorkomen, terwijl het opnieuw verwerken van blikjes een soort van kleurcodering vereist om identificatie mogelijk te maken, zodat het ideale afval in de ideale bak terechtkomt.

Evenals containers voor wasruimtes zijn wasruimten voor badkamerzand nul verschillend. Naast de vraag of u een wasruimte voor het pand nodig hebt of zelfs opslaglocaties voor actieve openbare toiletten, zijn er tal van facetten die in aanmerking moeten worden genomen.

Net als bij de meeste bakken is de vorm van afval die in een blik binnendringt in feite de vitale factor die het vereiste ontwerp en type bepaalt. Een groot deel van het afval dat in de toiletruimte terechtkomt, bij u thuis of zelfs in het openbaar, zijn zaken als cellen, lege toiletrollen en papieren handdoeken. Voor deze vormen van producten hoeft de toiletruimtecontainer eenvoudigweg essentieel te zijn – eenvoudigweg een container die groot genoeg is om dergelijk afval te houden.